• Frakt från 39 kr, fri frakt över 600 kr

Guldobsidian, trumlade stenar

  • 29 kr
I lager
Lagersaldo: 6
Dela

Trumlade stenar av guldobsidian

Mått* ca. 1-2 cm

Nyckelord

Problemlösning, rening, balans, insikt och exponering av maktmissbruk.

Information

Guldobsidian löser negativ energi och renar auran. Den renar även blockeringar i solar plexus och är ett effektivt verktyg för att exponera och frigöra konflikter som triggar egot och som kan leda till maktmissbruk eller utnyttjande av andra.

Användning

Meditera med kristallen för att se saker med klar blick. Detta innebär att den är bra hjälp när man vill se in i framtiden eller få tillgång till kunskap från det förflutna. Använd för att skydda dig från andra.

Mer information

Primärt chakra: Baschakra

Sekundärt chakra: Solar Plexus.

Egenskap: Problemlösning, rening, balans, insikt, maktmissbruk.

Affirmation: Jag frigör all negativ energi som finns inom och runtom mig.

Kristallnät: Ingen specifik roll

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Guldobsidian är hjälpsam när man vill se saker tydligt med klar blick. Detta innebär att den är bra hjälp när man vill se in i framtiden eller få tillgång till kunskap från det förflutna, den är också till stor hjälp i nuet när man behöver syna en situation eller ett problem genom att återspegla det som behövs för att uppnå balans. Detta innebär att den ger insikt i de åtgärder som är möjliga för att uppnå det som behövs.

Guldobsidian löser negativ energi och renar auran. Den är mycket användbar för att rena blockeringar i solar plexus. Den är ett effektivt verktyg för att exponera och frigöra konflikter som triggar egot och som leder till maktmissbruk.

Den öppnar upp för kommunikation med alltings källa och för att reglera sin personliga kraft med det Gudomliga så att man kan manifestera sin sanna kallelse.

Tänk på att obsidian behöver renas då och då om den används intensivt eftersom den annars kan spricka.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.