• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Mookait, trumlade stenar

  • 29 kr
I lager
Lagersaldo: 18
Dela

Trumlade stenar av mookaitjaspis.

Mått* ca. 2-3 cm

Nyckelord:

Jordenergi, självkänsla, självuttryckande, motivation och fokus.

Information

Mookait stärker självkänslan och förmågan till fullständigt självuttryckande och låter dig blomma ut i din fulla potential. Den höjer motivationsnivån och hjälper dig att lösa problem. Har stark anknytning till elementära jordkrafter.

Användning

Använd Mookait om du har svårt att koncentrera dig, i synnerhet på arbetsplatser där man sitter i öppna kontorslandskap med många distraktioner.

Mer information

Primärt chakra: Baschakra

Sekundärt chakra: Navelchakra och Solar plexus

Affirmation: Jag väcker mitt genetiska arv och instinkter från djuret inom mig.

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Mookait är en jaspis som har stark anknytning till elementära jordkrafter. Den stärker självkänslan och förmågan till fullständig självuttryckande och låter dig blomma ut i din fulla potential.

Mookaitjaspis hjälper dig se den sanna sanningen och hjälper dig att övervinna hinder genom att se den sanna anledningen kring det som stoppar dig. Den höjer motivationsnivån och hjälper dig att lösa problem.

Har du svårt att koncentrera dig så är mookait ett bra hjälpmedel, i synnerhet på arbetsplatser där man sitter i öppna kontorslandakap med många distraktioner.

Mookait bär på djurens instinkter och skärper dina sinnen och hjälper dig fatta snabba beslut. Den hjälper dig ”veta” rätt ritning och rätt beslut.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.