• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Svart Månsten, touchstone

  • 79 kr

I lager
Dela

Polerade touchstones av svart månsten. Denna form brukar också kallas meditationssten, tvålformad sten, handsten och jumbosten mm. 

Nyckelord

Gudomlig vägledning, yin-energi, nystart, beskydd och acceptans.

Information

Svart månsten stärker energin för nyskapande och är en perfekt att använda vid nystarter och nya projekt. Den har en skyddande energi, hjälper dig att acceptera nuet och ger dig det mod du behöver för att gå vidare med självförtroende och självtillit.

Användning

Använd vid nymåneceremonier för att släppa gamla mönster och övertygelser som inte längre tjänar dig ett syfte och för att manifestera en ny verklighet.

Mer information

Chakra: Bas

Affirmation: Jag styr mot nya livsmål med förnyad självtillit i Gudomlig vägledning.

Kristallnät: Väktare (Monoklin)

Kristallelixir: Endast indirekt

Månsten ökar kontakten till det Gudomliga och öppnar upp för vägledning från högre energier och civilisationer. Svart månsten stärker energin för nyskapande och är en perfekt sten att använda vid nystarter och nya projekt. Bär den med dig under tiden av nystart och meditera med den så ofta du kan under perioden för att få vägledning.

Använd svart månsten vid nymåneceremonier för att släppa gamla mönster och övertygelser som inte längre gagnar dig och manifestera en ny verklighet.

Svart månsten har en skyddande energi som repellerar negativ energi genom att omvandla den till en mer positiv energiform. Den hjälper dig att acceptera nuet som det är och att hantera den livsresa du är på i nuet men också att styra vart du är på väg. Den ger dig det mod du behöver för att gå vidare med självförtroende, självtillit och mod.

Månsten associeras med en feminin energi och med kroppens yin-energi. Den synkroniserar kvinnans reproduktiva cykel med månens rytm. Det är en bra sten att ha med vid förlossningar eftersom den hjälper den naturliga processen.

Månsten är en av de starkaste kristallerna för fertilitet och i synnerhet för kvinnor som försöker bli gravida och under hela graviditeten. Den ökar den kvinnliga energin och kärleksenergin och underlättar naturlig befruktning. Den hjälper också den som har problem under menstruationen och lindrar eventuella problem genom att den balanserar de kvinnliga hormonerna.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm. Stenarna kan också ha små sprickor och andra "defekter" i ytan.