• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Regnbågsmånsten, trumlade stenar

  • 39 kr
I lager
Lagersaldo: 12
Dela

Trumlade stenar av regnbågsmånsten.

Mått* ca. 1-2 cm

Nyckelord

Gudomlig vägledning, yin-energi, nystart, beskydd och reflektion.

Information

Regnbågsmånsten är en sten för nystart som hjälper dig att se framåt och lämna det förflutna bakom. Den lugnar sinnet från ”brus” och hjälper dig att fokusera på det som är viktigt. Hjälper dig att vara i nuet och att komma ihåg din sanna natur.

Användning

Meditera med kristallen i handen medan du reflekterar över det du vill införa i ditt liv. Skriv ner konkreta åtgärder du kan göra för att ta dig närmare ditt mål.

Mer information

Primärt chakra: Navel

Sekundärt chakra: Krona & tredje ögat

Regnbågsmånsten kan höja vår vibrationsfrekvens för att skapa en jämnare övergång vid meditation. Det är en sten för nystart som hjälper oss att se framåt och lämna det förflutna bakom oss. Den lugnar det fysiska sinnet från ”brus” och hjälper oss fokusera på det som är viktigt just nu. Den hjälper oss vara i nuet och att komma ihåg vår sanna natur.

Regnbågsmånsten är en sten av intuition och insikt som hjälper oss att synkroniseras med alla olika cykler vi upplever i livet. Den hjälper till att balansera den emotionella kroppen, särskilt alla aggressiva tendenser hos både män och kvinnor. Den kan vara lugnande och bra för att lindra stress.

Fysiskt sägs månsten främja befruktningen genom att hjälpa alla aspekter av reproduktionssystemet. Den lär ha en balanserande förmåga på hormon- och menstruationscykler. Månsten är också känt för att hjälpa till med matsmältningssystemet, inklusive levern, och kan hjälpa till att absorbera viktiga vitaminer och mineraler.

Månsten är en av de starkaste kristallerna för fertilitet och i synnerhet för kvinnor som försöker bli gravida och under hela graviditeten. Den ökar den kvinnliga energin och kärleksenergin och underlättar naturlig befruktning. Den hjälper också den som har problem under menstruationen och lindrar eventuella problem genom att den balanserar de kvinnliga hormonerna.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.