• Frakt från 39 kr, fri frakt över 600 kr

Månsten, trumlade stenar

  • 39 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Trumlade stenar av grå/persikofärgad Månsten. Stenarna har trumlats varsamt och är oregelbundna med naturliga sprickor.

Mått* ca. 2-3 cm

Nyckelord

Fertilitet, intuition, drömtydning, självinsikt och beskydd under resor.

Information

Månsten hjälper dig att söka sanningar genom drömmarna och assisterar i din personliga tillväxt. Den öppnar hjärtat och är en sten för kärlek och erotik. Stimulerar käven undalinienergin och ökar sexuella lustar samt fertiliteten.

Användning

Använd stenen om du reser mycket, både fysiska och andliga resor. Bär den för att balansera fertiliteten och använd vid månceremonier. Meditera med den så ofta du kan för att få vägledning.

Mer information

Primärt chakra: Navelchakra

Sekundärt chakra: Tredje ögat och kronchakra

Egenskap: Fertilitet, intuition, drömtydning, beskydd under resor, självupptäckande.

Affirmation: Jag öppnar mig för mina intuitiva förmågor och min koppling till den Gudomliga kvinnliga energin.

Kristallnät: Väktare (Monoklin)

Kristallelixir: Endast indirekt

Månsten är en sten för de som reser mycket, speciellt på natten eller över vatten och skyddar mot olyckshändelser. Den hjälper dig också till självupptäckande och stärker intuitionen.

Månsten hjälper dig söka sanningar genom drömmarna och hjälper dig i din personliga tillväxt. Den öppnar hjärtat och är en sten för kärlek och erotik, den stimulerar kundalinienergin och ökar sexuella lustar och fertiliteten. En perfekt sten för dig som vill bli gravid men också under hela graviditeten!

En fantastisk sten för nyförälskade och en tröstande talisman för de vars kärlek inte accepteras av omgivningen. Den stärker den inre styrkan och balansen genom att ställa in kroppen i samklang med månens cykler.

Månsten är en av de starkaste kristallerna för fertilitet och i synnerhet för kvinnor som försöker bli gravida och under hela graviditeten. Den ökar den kvinnliga energin och kärleksenergin och underlättar naturlig befruktning. Den hjälper också den som har problem under menstruationen och lindrar eventuella problem genom att den balanserar de kvinnliga hormonerna.


*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.