• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Grön Månsten, touchstone

  • 559 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Helt underbar polerad touchstone av grön månsten.

Mått* ca. 6-7 cm

Nyckelord

Livscykler, gudinnesten, klärvoajans, fertilitet och förlossning.

Information

Grön månsten är en Gudinnesten som hjälper dig att nå den feminina jordenergin. Den förstärker klärvoajans, kontakten mellan månen och jorden samt hjälper dig att uppskatta livets oändliga livscykler. Skänker känslomässig balans och lindrar överkänslighet.

Användning

Meditera med den för att stärka kontakten med andra sidan, stärka klärvoajans och för att förstå livshändelser. Hjälpsam både före och efter en förlossning.

Mer information

Primärt chakra: Hjärta & navel

Sekundärt chakra: Krona & tredje öga

Grön månsten saga vara “gudinnans sten” som hjälper oss att nå den feminina jordenergin. Den skänker känslomässig balans och lindrar överkänslighet och stress. Den förstärker klärvoajans och kontakten mellan månen och jorden. Den hjälper oss att uppskatta livets oändliga livscykler och att bättre förstå att vid varje ände börjar också något nytt.

Grön månsten sägs stärka hormonbalansen och hjälpa PMS och klimakteriebesvär. Den sägs ha en gynnsam effekt på kroppens vätskebalans och främja fertilitet, befruktning, graviditet, förlossning och amning.

Månsten är en av de starkaste kristallerna för fertilitet och i synnerhet för kvinnor som försöker bli gravida och under hela graviditeten. Den ökar den kvinnliga energin och kärleksenergin och underlättar naturlig befruktning. Den hjälper också den som har problem under menstruationen och lindrar eventuella problem genom att den balanserar de kvinnliga hormonerna.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm. Månsten skivar sig och stenarna kan ha små sprickor och andra “defekter” i ytan.