• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Malakit, trumlade stenar

  • 49 kr

I lager
Dela

Trumlade stenar av malakit. 

Nyckelord

Upplyst ledarskap, självkontroll, framgång, självförtroende och beskydd.

Information

Malakit stärker självdisciplin och självkontroll. Den hjälper dig att hålla fokus i dina projekt, speciellt de som är i linje med ditt hjärtas önskan. Skyddar mot negativa energier och föroreningar både i atmosfären och energifältet.

Användning

Ställ en Malakit på ditt skrivbord för att blockera negativa energier från omgivningen, även de som kommer elektroniskt (e-post, telefonsamtal osv.)

Mer information

Chakra: Solar Plexus & Hjärta.

Affirmation: Jag överlåter min personliga vilja till högre krafter och jag går vidare med tydlighet och självtillit

Kristallnät: Väktare (Monoklin)

Kristallelixir: Endast indirekt

Malakit stärker självdisciplinen och självkontrollen och hjälper dig gå mot ditt hjärtas högsta mål. Den hjälper dig att hålla fokus i dina projekt, speciellt de dom är i linje med ditt hjärtas önskan och ditt själsändamål.

Den skyddar mot negativa energier och föroreningar som finns i både atmosfären och energifältet. Den skyddar mot strålning av alla slag och skyddar mot elektromagnetisk strålning. Den verkar också läkande på jordens energifält.

Ställ en Malakit på ditt skrivbord för att eliminera negativa energier från omgivningen, även de som kommer elektroniskt (e-post, telefonsamtal osv.)

Den stärker kontakten och hjälper dig att kommunicera med Ärkeängel Rafael. Håll kristallen över hjärtat eller sitt med den i händerna när du vill ha kontakt och kalla på honom.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.