• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Blå Magnesit, trumlade stenar

  • 29 kr
I lager
Lagersaldo: 31
Dela

Trumlade stenar av turkosfärgad magnesit. Dessa stenar har färgats.

Mått* ca. 1-2 cm

Nyckelord

Känslomässig balans, harmoni, visualisering, idéer och kontroll.

Information

Magnesit ger klarhet och hjälper dig att hitta lugnet i kaotiska situationer och omständigheter. Den öppnar upp för kreativ visualisering och till nya idéer som för dig framåt. Hjälper rigida individer att släppa kontrollen och uttrycka sina känslor.

Användning

Håll stenen i handen när du känner dig ur balans. Den är kraftfull för att balansera starka känslor med och kan hjälpa dig att återfå kontrollen i stressfyllda situationer.

Mer information

Primärt chakra: Kronchakra

Sekundärt chakra: Tredje ögat

Affirmation: Jag är i total balans

Kristallnät: Barriär (Triklinisk)

Kristallelixir: Endast indirekt.

Magnesit ger lugn och klarhet och hjälper dig att hitta lugnet i kaotiska situationer och omständigheter. Den öppnar för kreativ visualisering och till nya idéer som för dig framåt.

Den är kraftfull för att balansera starka känslor och hjälper att återfå kontrollen i stressfyllda situationer. Den hjälper rigida individer att våga släppa kontrollen och uttrycka sina känslor och är en sten för glädje och känslomässig harmoni.

Fysiskt sägs den ha en sänkande effekt på kolesterolnivåerna samt lindra huvudvärk och migränanfall. Placera den då på tredje ögat och vila.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.