• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Lodolit, slipade kristaller

  • 69 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Kristaller av lodolitkvarts. 

Mått* ca. 

Nyckelord

Tid & rum, jordning, moder jord, andeväsen, sanning och manifestering.

Information

Lodolit bär på kvartsens egenskaper som förstärkare men stärker också förmågan att kunna kommunicera både med fysiska och icke-fysiska andeväsen. Den avslöjar sanningar på ett kärleksfullt sätt, jordar och ger balans i hela det energifält som omger dig.

Användning

Genom att sitta och titta in i en Lodolit kan du blicka tillbaka i tid och rum och upptäcka händelser som varit dolda för dig och som på olika sätt hindrar dig i detta liv.

Mer information

Lodolit kallas även shamankristall, landskapskvarts, fantomkvarts, ängelfantomkvarts, fairykvarts, trädgårdskvarts, kloritfantomvarts mm. 

Chakra: Samtliga.

Egenskap: Tid och rum, jordande, kontakt med moder jord och naturen, kontakt med väsen, sanningar, manifestering.

Affirmation: Mina intentioner är tydliga och kraftfulla

Kristallnät: Sökare + Väktare (Tri-/ hexagonal & monoklin)

Kristallelixir: Direkt om inneslutningarna är helt omgärdade av kvarts, annars indirekt.

Denna kristall har väldigt många olika namn och egentligen har den olika namn beroende på vilken typ av inneslutningar den har. Namnet lodolit är egentligen ett handelsnamn på en kvarts med inneslutningar av bland annat klorit, hematit, fältspat och andra mineraler. Inneslutningarna skiftar i olika färger beroende på vilka mineraler inneslutningarna är av.

Helt fantastiska Lodoliter och dessa finns endast i ett enda exemplar av varje! Lodolit är en kvartskristall med inneslutningar som skapar ett helt fantastiskt mönster inuti kristallen som ett helt paradis inkapslat i klar kvarts! Lodolit har alla kvartsens egenskaper som förstärkare men främjar också förmågan att kunna kommunicera både med fysiska och icke-fysiska väsen.

Genom att sitta och titta in i en lodolit kan du blicka tillbaka i tid och rum och upptäcka händelser som varit dolda för dig och som på olika sätt hindrar dig i detta liv. Den avslöjar sanningar på ett mycket kärleksfullt sätt och både jordar och ger balans i hela det energifält som omger dig. Du hittar dem i webbutiken!

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.