• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Libyskt Ökenglas, rå stenar

  • 849 kr

I lager
Dela

Rå bitar av Libyskt ökenglas, kallas också Libysk guldtektit.

Nyckelord

Spirituellt beskydd, andlig vision, manifestering och medialitet.

Information

Libyriskt ökenglas förkroppsligar vibrationerna i Gyllene Strålen och har en kraftfull, andlig energi. Det är en spirituellt skyddande kristall och ett kraftfullt manifesteringsverktyg som även stärker viljestyrkan. Fungerar som en mental sköld mot oönskad energi.

Användning

Meditera med den för att öppna upp ditt inre seende så att du kan uppnå djupare andlig medvetenhet och stimulera dina mentala och mediala förmågor.

Mer information

Libyskt ökenglas är en impaktit som skapas vid ett meteoritnedslag och finns i områden i östra Sahara, i öknen i östra Libyen och västra Egypten.

Chakra: Solar Plexus

Libyriskt ökenglas förkroppsligar vibrationerna i Gyllene Strålen och har en kraftfull andlig energi. Det är en spirituellt skyddande kristall som ger kraft åt den inre viljestyrkan och är ett kraftfullt manifesteringsverktyg.

Den fungerar som en psykisk sköld mot oönskad energi och är ett bra verktyg för de som känner att de inte hör hemma på jorden och som känner att de kanske hör hemma någon annanstans i universum.

För ljusarbetare är den kraftfulla andliga energin från Gyllene strålen som förkroppsligas i dessa kristaller ett starkt hjälpmedel för uppstigning. Dess starka energi underlättar andliga förändringar och aktiveringar av ljuskroppen.

Den öppnar upp din andliga vision så att du kan uppnå djupare andlig medvetenhet och hjälper till lärande genom att stimulera dina mentala och mediala förmågor.

Kul att veta

Libyskt ökenglas fanns i en del av smyckena som återfanns i kung Tutankhamons grav, och ansågs ha magisk eller mystisk energi.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.