• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Lepidolit, trumlade stenar

  • 79 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Trumlade stenar av lepidolit. 

Mått* 

15-25 gram ca. 2-2,5 cm

25-50 gram ca. 2,5-3 cm

Nyckelord

Nystart, förändring, känslomässig balans, rening och stresslindring.

Information

Lepidolit är en sten för nystart som hjälper dig som vill ändra gamla livsmönster. Den skänker känslomässig balans och lugn vid ångest och depression. Minskar stress som kan komma i samband med plötsliga eller oväntade förändringar.

Användning

Dess lugnande energi kan användas av de som lider av posttraumatisk stress (PTSD). Använd när du känner oro eller i perioder när du står inför stora förändringar. 

Mer information

Primärt chakra: Tredje ögat

Sekundärt chakra: Solar plexus och kronchakra

Egenskap: Nystart, förändring, känslomässig balans, rening, stresslindring.

Affirmation: Jag går genom livets sorger och motgångar med ödmjukhet och växer med värdighet.

Kristallnät: Väktare (Monoklin)

Kristallelixir: Endast indirekt

Lepidolit är en sten för nystart! Den hjälper dig som vill ändra gamla livsmönster och ger hopp och ljus över en situation som känns hopplös. Den hjälper dig i övergången mot förändringen och minskar den stress som kan komma i samband med förändringar.

Lepidolit innehåller spårmängder av litium vilket gör den mycket lämplig för att uppnå känslomässig balans. Den ger inre frid och synliggör orsakerna till smärtsamma erfarenheter så att man kan acceptera och utvecklas. Lepidolitens lugnande energi kan användas av de som lider av posttraumatisk stress (PTSD) och lugnar barn med ADHD och sömnproblem.

Den sägs vara effektiv i sjukdomsbilder som involverar nervsystemet. Den dämpar utvecklingsfaserna av Alzheimers och lindrar epilepsi.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.