• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Labradorit, trumlade stenar

  • 59 kr

I lager
Dela

Trumlad sten av Labradorit.

Nyckelord

Intellekt, inspiration, intuition, öppnar möjligheter och skyddar auran.

Information

Labradorit är en kristall som lockar fram det bästa hos människor och kallar fram de magiska krafter som finns inom dig från tidigare reinkarnationer. Den förstärker intuition, klarseende, telepati och förmågan att förutse händelser.

Användning

Då stenen lockar fram det bästa hos människor kan den med fördel placeras på arbetsplatser där man interagerar med andra som till exempel kundcenter, butik och kontorslandskap.

Mer information

Primärt chakra: Tredje ögat

Sekundärt chakra: Kronchakra

Egenskap: Intellekt, inspiration, intuition, öppnar för möjligheter och skyddar auran.

Affirmation: Jag kallar på mina högre guider som vägleder mig.

Kristallnät: Barriär (Triklin)

Kristallelixir: Endast indirekt.

Labradorit kallar fram de magiska krafter som finns inom dig från tidigare reinkarnationer. Den förstärker intuitiv och mentalt klarseende, telepati och förmågan att förutspå händelser.

Den hjälper vid kommunikation med högre guider, andar och väsen och hjälper dig att få tillgång till akashakrönikans journaler. Vid meditation hjälper den dig att förflytta dig mellan olika världar och nivåplan på ett tryggt och balanserat sätt.

Labradorit lockar fram det bästa hos människor och är bra på arbetsplatser där man interagerar med andra människor som till exempel kundcenter, butik och kontorslandskap.

Den skyddar mot negativa energier och främjar social framgång och är en bra sten för blyga barn och tonåringar som inte vågar visa sitt rätta jag. Placera gärna en labradorit i klassrum eller hemma där ni umgås mest (tänk på att barn umgås över nätet).

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.