• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Labradorit, EMA-ägg

  • 179 kr
I lager
Lagersaldo: 30
Dela

Ema-ägg av labradorit av mycket fin kvalitet! Ema-ägg hittades från början i floden Ema i södra Brasilien där de formats naturligt och som sedan fått ett slipat ”fönster” i varje sten. 

Mått* ca. 3 cm

Nyckelord

Intellekt, inspiration, intuition, öppnar möjligheter och skyddar auran.

Information

Labradorit är en kristall som lockar fram det bästa hos människor och kallar fram de magiska krafter som finns inom dig från tidigare reinkarnationer. Den förstärker intuition, klarseende, telepati och förmågan att förutse händelser.

Användning

Då stenen lockar fram det bästa hos människor kan den med fördel placeras på arbetsplatser där man interagerar med andra som till exempel kundcenter, butik och kontorslandskap.

Mer information

Primärt chakra: Tredje ögat

Sekundärt chakra: Kronchakra

Egenskap: Intellekt, inspiration, intuition, öppnar för möjligheter och skyddar auran.

Affirmation: Jag kallar på mina högre guider som vägleder mig.

Kristallnät: Barriär (Triklin)

Kristallelixir: Endast indirekt.

Ema-ägg kallas också Dragon’s egg, Dreamer’s Crystal, Emma’s Eggs och lite felaktigt Window’s Quartz och Seer Stones.

Labradorit kallar fram de magiska krafter som finns inom dig från tidigare reinkarnationer. Den förstärker intuitiv och mentalt klarseende, telepati och förmågan att förutspå händelser.

Den hjälper vid kommunikation med högre guider, andar och väsen och hjälper dig att få tillgång till akashakrönikans journaler. Vid meditation hjälper den dig att förflytta dig mellan olika världar och nivåplan på ett tryggt och balanserat sätt.

Labradorit lockar fram det bästa hos människor och är bra på arbetsplatser där man interagerar med andra människor som till exempel kundcenter, butik och kontorslandskap.

Den skyddar mot negativa energier och främjar social framgång och är en bra sten för blyga barn och tonåringar som inte vågar visa sitt rätta jag. Placera gärna en labradorit i klassrum eller hemma där ni umgås mest (tänk på att barn umgås över nätet).

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.