• Manifestera det du önskar dig ★ Just nu har vi manifesteringskit från 299:-

Blå Kyanit, trumlade stavar

  • 99 kr
I lager
Lagersaldo: 5
Dela

Trumlade avlånga stavar av blå oceankyanit. 

Mått* ca. 4-5 cm

Nyckelord

Klarseende, inre broar, tidigare liv, telepati, empati och förståelse.

Information

Kyanit inspirerar till rättvisa och lojalitet. Den hjälper vid dispyter och bygger broar i skadade relationer så att de kan läkas. Kyanit främjar god kommunikation på arbetsplatser och överbygger klyftor mellan olika tankesätt och uppmuntrar till sanningsenligt självuttryckande.

Användning

Har du tappat fotfästet i livet kan Kyanit hjälpa dig att bryta självdestruktiva mönster och att återta din egenmakt. Används med fördel i kristallnät för att läka relationer eller för att hitta tillbaka.

Mer information

Chakra: Halschakra

Egenskap: Klarseende, inre broar, tidigare liv minnen, telepati, närhet till naturen, empati och förståelse.

Harmonierar med: Andra kyaniter, selenit och kvarts (ametist, rosenkvarts, bergkristall, rökkvarts).

Kristallnät: Barriär (Triklin)

Kristallelixir: Endast indirekt

Kyanit inspirerar till rättvisa och lojalitet. Den hjälper vid dispyter och bygger broar i skadade relationer så att de kan läkas på en gemensam frekvens.

Kyanit främjar god kommunikation på arbetsplatser och överbygger klyftor mellan olika övertygelser och tankesätt och uppmuntrar till sanningsenlig självuttryckande.

Har du tappat fotfästet i livet kan Kyanit hjälpa dig bryta självdestruktiva mönster och att återta din egenmakt. Används med fördel i kristallnät för att läka relationer eller för att hitta sin väg tillbaka.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm