• Fri frakt inom Sverige över 499 kr, annars 39 kr.

Snökvarts, trumlade stenar

  • 39 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Trumlade stenar av Snökvarts, kallas också Mjölkkvarts och Vit kvarts.

Mått*: ca. 3-4 cm

Nyckelord

Kvinnlig yin-energi, lycka, harmoni, tur och immunstärkande.

Information

Snökvarts är en sten som bringar god lycka och tur, och är bra för den som vill säkra sig en lycklig framtid. Det är en sten med mycket kvinnlig energi (yin) som för in harmoni och lugn. Den sägs även justera hormonbalansen.

Användning

Den hjälper dig som studerar, driver eget och som arbetar med ”sinnet” att genomföra och slutföra dina projekt. En sten för välstånd och lycka. Bär i bh'n under övergångsåldern.

Mer information

Chakra: Samtliga.

Egenskap: Kvinnlig yin energi, lycka, harmoni, tur, immunstärkande

Affirmation: Jag är fylld av gudomlig visdom och sinnesro.

Harmonierar med: Månsten, klar kvarts, ametist, vit agat, vit opal, selenit, bojistenar och shiva lingham.

Kristallnät: Sökare (Hexa-/Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Snökvarts har en mildare och mjukare vibration än klar kvarts och är en sten som bringar god lycka och tur och för den som vill säkra sig en lycklig framtid. Det är en sten med mycket kvinnlig energi, Yin och är en sten som för in harmoni och lugn.

Snökvarts sägs stärka immunförsvaret och är läkande för hela auran, den lär stimulera kalciumupptaget och stärka ben, tänder och benmärg. Den hjälper dig som står inför klimakteriet och hjälper dig igenom.

Den hjälper dig som studerar, driver eget och som arbetar med ”sinnet” att genomföra och slutföra dina projekt och är en sten för välstånd och lycka. Eftersom den är vit innehåller den hela färgspektret och stimulerar samtliga chakra och hela auran.

Nordamerikas urinvånare tillskrev snökvarts den snöiga vinterperioden och snömånen som infaller under januari/februari

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.