• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Kloritkvarts, trumlade stenar

  • 49 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Trumlade stenar av kloritkvarts

Mått* ca. 3-4 cm. 

Nyckelord

Klarhet, förståelse, insikt, lugnande och löser blockeringar.

Information

Kloritkvarts lindrar ilska och frustration genom att leda den överflödiga energi som ligger i ilskan ner i jorden där den löses upp. Den ger klarhet, avlägsnar blockeringar och motstånd och hjälper dig förstå och förlåta för att kunna gå vidare.

Användning

Använd i kristallnät som syftar till personlig utveckling, natur och harmoni. Man kan också sitta med en kloritkvarts när man mediterar för att skapa en djupare kontakt med moder jord och med naturen.

Mer information

Kallas även kloritfantomkvarts eller kloritkvarts. Dessa kloritkvartsspetsar har flera andra olika egenskaper som fantomer och några har en baksida och en framsida. Du kan läsa detta om varje enskild kristall när du väljer storlek och scrollar ner strax under. Då ser du också en bild på den enskilda kristallen.

Chakra: Samtliga

Egenskap: Renande, jordande, moder jord och naturen, lindrar stress

Affirmation: Jag låter naturens renande frekvenser få hela mig

Kristallnät: Sökare + Väktare (Tri-/ hexagonal & monoklin)

Kristallelixir: Direkt om inneslutningarna är helt omgärdade av kvarts, annars indirekt.

Grön kloritkvarts är en kraftfull helare. De är en kombination av kvarts som förstärker och klorit som renar och avgiftar. Kloritkvarts renar inte bara den fysiska kroppen, den renar samtliga auralager, chakra och meridianer. Den avlägsnar ilska och frustration genom att leda den överflödiga energi som ligger i ilskan ner i jorden där den löses upp.

Den stärker hjärtat både fysiskt men läker också hjärtrelaterade känslor där den ger större klarhet, avlägsnar blockeringar och motstånd så du kan förstå och förlåta för att kunna gå vidare.

Kloritkvarts är en fantastisk kristall att använda på platser man vill hålla renade i både hem och på kontor. Kloritkvarts är fantastiska i kristallnät som syftar till personlig utveckling, natur och harmoni. Man kan också sitta med en kloritkvarts när man mediterar för att skapa en djupare kontakt med moder jord och med naturen.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.