• Frakt från 39 kr, fri frakt över 600 kr

Enhydrokvarts, naturliga kristaller

  • 129 kr
I lager
Lagersaldo: 9
Dela

Naturliga kristaller av enhydrokvarts som innehåller vatten som kapslats in från forntiden. Bubblan är markerad med tuschpenna som skrubbas bort med nagelborste. 

Mått* ca 3,5-4,5 cm

Nyckelord

Akashakrönikan, förändringar, tidsresor och möjligheter.

Information

Enhydrokvarts hjälper dig att se möjligheter istället hinder på din väg. De hjälper dig att läka känslomässiga problem och att genomföra förändringar. Den har  en tydlig och stark länk till Akashakrönikorna och är en fantastisk hjälp vid arbete med jord- och vattenhealing.

Användning

Genom att blicka in i enhydrobubblan när du mediterar kan du vandra bakåt till uråldriga tider för att utforska och få svar på frågor Tänk intensivt på det du vill ha hjälp med när du mediterar med den.

Mer information

Chakra: Samtliga

Egenskap: Alashakrönikorna, rening, möjligheter, kontakt med andra världar, tider och väsen, förstärkare, moder jord, sändare, manifesterare.

Harmonierar med: Moldavit, selenit, ametist, citrin, aventurin, rökkvarts, rosenkvarts, fluorit m.fl.

Affirmation: Jag är synkroniserad och helad av universum och kunskapens oändliga källa och låter ingenting distrahera mig i stunder av stress.

Kristallnät: Sökare (Tri-/Hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Enhydrokristaller är kristaller som innehåller uråldrigt vatten som ofta syns genom att små bubblor eller småpartiklar förflyttar sig när man vänder på kristallen. Vattnet och luften ligger helt inneslutna inuti kristallen och har kapslats in när kristallen bildats.

Enhydrokvarts är laddade med känslan av möjligheter och hjälper dig att se möjligheter istället hinder på din väg. De hjälper dig att läka känslomässiga problem och att genomföra förändringar.

Eftersom dessa är av klar kvarts bär kristallen också på egenskaperna av klar kvarts (bergskristall). Detta gör att de är fantastiska ”sändare” och ”förstärkare”, använd dem vid kommunikation med universum, änglar, guider och andra världar. Enhydrokvarts är också en enastående hjälp vid manifesteringar.

Vattnet inuti dessa kristaller har hållits rent från människans föroreningar och vätskan inuti den är ett livselixir som har en oskuldsfull och mycket ren energi som innehåller den rena, ursprungliga gudomliga planen. Och enda sättet att ta del av denna energi är genom att bära kristallen på sig eller sitta stilla och blicka in i den och iaktta bubblan när den flyttar sig.

Kristallen är en mycket tydlig och stark länk till Akashakrönikorna och en fantastisk hjälp vid arbete med jord- och vattenhealing.

Genom att blicka in i enhydrobubblan när du mediterar kan du vandra bakåt till uråldriga tider för att utforska och få svar på frågor. Enhydrokvarts ger också en fantastisk koppling till moder jord och till jordbundna väsen. En underbar kristall som har otroligt många fler användningsområden än de vi tar upp här!

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.