• Frakt från 39 kr, fri frakt över 600 kr

Blå kvarts, trumlade stenar

  • 29 kr

I lager
Dela

Trumlade stenar av blå kvarts.

Nyckelord

Drömarbete, visioner, lugnande, andlig utveckling och kommunikation.

Information

Blå kvarts lugnar och skapar en avkopplande atmosfär. Den rensar bort energiblockeringar i auran, stärker kontakten med högre världar och förbättrar kommunikation med andeväsen. Den ger stor klarhet i andliga frågor och underlättar vid drömarbete.

Användning

Lägg den på tredje ögat när du vill öka din mentala skarpsinnighet och för att stärka ditt fokus. Den hjälper till vid andlig utveckling med att få kontakt med andliga guider och änglar.

Mer information

Primärt chakra: Halschakra

Sekundärt chakra: Tredje öga

Affirmation: Jag inspirerar genom mitt andliga växande låter inget distrahera

Kristallnät: Sökare (Hexagonal)

Kristallelixir: Endast Indirekt

Blå kvarts får sin färg av inklusioner som vanligtvis består av fibrös magnesio-Riebeckit eller Crocidolit som båda är asbestmineraler och som inte bör bäras direkt mot kroppen. Färgen kan också uppkomma av turmalin. Termen används ibland även för massiv kvartsit med blandningar av blåa mineraler.

Blå kvarts är ett användbart hjälpmedel i alla frågor som kräver diplomati, den lugnar oh ger en avkopplande lugn atmosfär och rensar bort energiblockeringar i auran.

Används när man vill öka mental skarpsinnighet och för att fokusera uppmärksamheten. Den hjälper vid andlig utveckling och hjälper dig få kontakt med andliga guider och änglar och att förstå dina drömmar.

Genom att fokusera på tredje ögat kan blå kvarts hjälpa dig få kontakt med högre världar och att kommunicera med uppstigna varelser. Den ger stor klarhet i andliga visioner och underlättar drömarbete.

Blå kvarts förbättrar organisatoriska förmågor, självdisciplin och ordning genom att balansera halschakrat och förbättra kommunikationen mellan chakrana. Blå kvarts förbättrar kommunikationsförmågan, inte bara kommunikation med andra, utan även kommunikation från det högre jaget

Blå kvarts stärker immunförsvaret, lungor, hjärta, hals och ögonen.

OBS! Blå kvarts bör hållas borts från barn och djur eftersom de kan innehålla små mängder av asbest. 

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.