• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Blå kvarts, trumlade stenar

  • 29 kr

I lager
Dela

Trumlade stenar av blå kvarts.

Information om Blå Kvarts ♡
Blå kvarts lär lugna och skapa en avkopplande atmosfär. De sägs rensa bort energiblockeringar i auran, lär stärka kontakten med högre världar och förbättra kommunikation med andeväsen. Den kan ge stor klarhet i andliga frågor och lär underlätta vid drömarbete/drömtydning.

Egenskaper hos Blå Kvarts
♡ Sägs rensa bort energiblockeringar i auran
♡ Lär stärka kontakt med väsen och högre världar
♡ Sägs verka lugnande och kan ge klarhet i andliga frågor och drömmar

Användningsområde för Blå Kvarts 
Lägg den på tredje ögat då den lär öka din mentala skarpsinnighet och för att stärka din fokus. Den kan mediteras med, då den lär hjälpa till vid andlig utveckling med att få kontakt med andliga guider och änglar.

Primärt chakra: Halschakra

Sekundärt chakra: Tredje öga

Affirmation: “Jag inspirerar genom mitt andliga växande låter inget distrahera”.

Kristallnät: Sökare (Hexagonal)

Kristallelixir: Endast Indirekt

Blå kvarts får sin färg av inklusioner som kan bestå av fibrös magnesio-riebeckit eller krokidolit som båda är asbestmineraler och som inte bör bäras direkt mot kroppen. Färgen kan också uppkomma av turmalin. Termen används ibland även för massiv kvartsit med blandningar av blåa mineraler.

Blå kvarts lär vara ett användbart hjälpmedel i alla frågor som kräver diplomati, där den lugnar och ger en avkopplande lugn atmosfär och rensar bort energiblockeringar i auran. Blå kvarts lär också förbättrar organisatoriska förmågor, självdisciplin och ordning genom att balansera halschakrat och förbättra kommunikationen mellan chakrana. Blå kvarts sägs förbättra kommunikationsförmågan, inte bara kommunikation med andra, utan även kommunikation från det högre jaget. 

OBS! Blå kvarts bör hållas borta från barn och djur eftersom de kan innehålla små mängder av asbest. 

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.