• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Kunzit, rå stenar

  • 39 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Rå stenar av kunzit. 

Mått* ca 1-2 cm

Nyckelord

Hjärtesorg, anpassningsförmåga, relationer, skydd och återhämtning.

Information

Kunzit hjälper den som står inför en stor förändring och de som har svårt att anpassa sig till och fungera i livet. Den lindrar hjärtesorger efter förlust eller separation och är en vän för den som återhämtar sig efter ett krossat hjärta samt skyddar i destruktiva relationer.

Användning

Använd den i magipåsar, på altare, i kristallnät eller bär den på dig för att höja kärleksvibrationerna. Meditera med den när du står inför ett vägval och känner dig vilsen och be dina guider om råd.

Mer informaltion

Chakra: Hjärta

Egenskap: Ovillkorlig kärlek, känslomässig läkning, aktivering av hjärtats kunskapskälla, inre vetande

Affirmation: Jag öppnar mig för ovillkorlig kärlek och jag lyssnar till mitt hjärtas röst.

Kristallnät: Väktare (Monoklin)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Kunzit hjälper den som står infor en stor förändring, bland annat förlossning, puberteten, övergångsåldern, döden osv, Den hjälper den som har svårt att anpassa sig till och fungera i livet. Den hjälper stjärnbarn att födas in i det jordiska livet och hjälper den som ligger inför döden att hantera övergången från jordelivet till andevärlden.

Kunzit lindrar hjärtesorger efter förlust eller separation och är en vän för den som återhämtar sig efter ett krossat hjärta.

Den lugnar nerverna och är till hjälp när du ska på en arbetsintervju eller ett viktigt möte. Den skyddar i relationer där maktspel används och hjälper avslöja manipulativa påtryckningar.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm