• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Krysokolla B, trumlade stenar

  • 39 kr

I lager
Dela

Trumlade stenar av krysokolla av B-kvalitet.

Nyckelord

Kommunikation, kraft, övertygelse, självvärde och självsäkerhet.

Information

Krysokolla hjälper dig att förstå ditt eget värde. Den stimulerar kommunikationsförmågan och hjälper dig att tala från hjärtat med kraft, pondus och övertygelse. Den lindrar stress, ångest och hjälper dig att vara mindre självkritisk. 

Användning

Bär kristallen på dig när du ska tala inför en stor grupp, hålla ett föredrag, på en arbetsintervju eller en dejt för att tala tydligt med klar kommunikation och utstråla självsäkerhet.

Mer information

Primärt chakra: Hjärtchakra

Sekundärt chakra: Halschakra

Egenskap: Kommunikation, försiktighet, kraft, kommunikation mellan själen och det gudomliga.

Krysokolla hjälper dig som inte vågar tala inför andra människor! Den stimulerar kommunikationsförmågan och hjälper dig att tala från hjärtat med kraft, pondus och övertygelse. Den hjälper dig att förstå värdet av dina egna erfarenheter, din kunskap och i det du tillför till din omgivning.

Den lindrar stress och ångest och hjälper dig att vara mindre självkritisk. En sten som talar från hjärtat, till hjärtat.

Krysokolla hjälper under själva förlossningen och lindrar smärtorna under förlossningen. Den kan också bäras under slutet av graviditeten för att lindra, lugna och skapa en mjuk energi inför förlossningen.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.