• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Kambabasten, trumlade stenar

  • 39 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Trumlade kambabastenar, kallas även kambabajaspis. 

Mått* ca. 2-3 cm

Nyckelord

Spirituellt beskydd, välstånd, uråldrig visdom och läkning av hjärtesorg.

Information

Kambabasten är en sten för lugn, stillhet och fred, som för in naturens läkande energi, ända in till själen. Den drar visdom från dess uråldriga livsenergier och öppnar hjärtat till förmågan att kunna ge och ta emot kärlek. Ökar även pengaflödet och välståndet.

Användning

Förvara den på arbetsplatsen för att förbättra en redan etablerad karriär eller ett affärsintresse, och för att avvärja onödiga eller oönskade förändringar.

Mer information

Kambabasten kallas ofta felaktigt för kambabajaspis men det inte en jaspis utan en variant av eldarit och är troligtvis en vulkanisk sten som har “övertryckts” av en svag metamorfos och bör därför istället kort och gott kallas Kambabasten enligt tyska EDI (Institut für Edelstein Prufüng).

Chakra: Baschakra och hjärtchakra

Egenskap: Spirituellt beskyddande, välstånd, uråldrig livsvisdom, läker hjärtesorg.

Affirmation: Jag öppnar hjärtat för total läkning i mitt inre.

Kristallnät: Ingen specifik roll

Kristallelixir: Endast indirekt

Kambabajaspis är en sten för lugn, stillhet och fred och som för in naturens närande gröna energi ända in till själen. Stilla blicken och se in i dess mystiska cirklar med djupgröna virvlar så överförs kambabans stilla energi som lugnar oroliga sinnen och återställer balansen i kropp och själ. Den långsamma, stabila frekvensen expanderar sin förmåga att fokusera och är ett anmärkningsvärt hjälpmedel vid meditation, vilket ger frisläppandet av negativa tankar och känslor, särskilt de som plågar medvetandet oavbrutet. Kambabajaspis drar visdom från dess uråldriga livsenergier och öppnar hjärtat för att läka självet och förmågan att kunna ge och ta emot kärlek.

Denna sten kan också användas för att öka pengaflödet och välståndet i sitt liv. Förvara den på arbetsplatsen förbättrar den en redan etablerad karriär eller affärsintresse, och avvärjer onödiga eller oönskade förändringar. Den skyddar också mot kollegor som avsiktligt försöker hindra dig i din karriär.

Kambabajaspis är en sten med själslig förankring, som bygger på visdom från förfädernas energier som lagrats i stenens virvlar för att släppa fram ditt naturliga fridsamma jag. Den främjar känslan av lycka och aktiverar förmågan att attrahera välstånd och överflöd till sitt liv.

Det är också en utmärkt jordande sten för användning på gamla platser, både naturliga och skapade av människor, för att ansluta till de som en gång bodde där. Den är mycket skyddande mot spirituella faror, oönskade andar och väsen på platser och i byggnader.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.