• JUST NU - 20% REA I HELA BUTIKEN (ej våra kurser)

Kalkopyrit, trumlade stenar

  • 89 kr
  • 71 kr

Trumlade stenar av kalkopyrit. Kallas också Kopparkis. Nyckelord: Självkänsla, kreativitet, flexibilitet, läkning och utmaning av rädslor.

I lager
Lagersaldo: 3
Dela

Trumlade stenar av kalkopyrit. Kallas också Kopparkis

Mått* ca. 2-3 cm

Nyckelord

Självkänsla, kreativitet, flexibilitet, läkning och utmaning av rädslor.

Information

Kalkopyrit är en sten för kreativitet, flexibilitet och innovation. Bra för egenföretagaren och den som arbetar inom försäljning, mode och medieindustrin genom att utmana rädslan för misslyckande och stärka bristande självkänsla. 

Användning

Använd den för att hitta nya vänskaper och för att förändra en tillvaro som blivit alldaglig genom att öka din kreativitet och stimulera nya idéer.

Mer information

Chakra: Kronachakra. 

Egenskap: Självkänsla, kreativitet, flexibilitet och läkning.

Affirmation: Jag är fylld av universums kreativitet och oändliga helande energi.

Harmonierar med: Bornit, koppar, silver, pyrit, kvarts, rutilkvarts.

Kristallnät: Attraherare (Tetragonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Kalkopyrit är ett mineral som består av koppar, järn och svavel. Det är besläktat med Bornit men har en lägre kopparhalt.

Kalkopyrit är en sten för kreativitet, flexibilitet och innovation. Använd den för att hitta nya vänskaper och för att förändra en tillvaro som blivit alldaglig genom att öka din kreativitet och stimulera nya idéer.

Kalkopyrit passar egenföretagaren och de som arbetar inom försäljning, mode och medieindustrin genom att den hjälper dig att hantera rädslan för ett misslyckande och dålig självkänsla.

Detta innebär att den också hjälper dig som påbörjar något nytt och dig som står inför en stor tävling eller liknande.

Den stärker kommunikationen med universum och hjälper vid medling. Den lär hjälpa vid långvariga medicinska behandlingar och upprepade kirurgiska ingrepp genom att stärka och hjälpa dig hantera jobbiga perioder. Det är en avgiftande sten som sägs stärka läkningen av t.ex. inflammationer, feber, bronkit och hjärnskakning.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.