• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Orange Kalcit, trumlade stenar

  • 39 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Trumlade stenar av orange kalcit. 

Mått* ca. 2-3 cm

Nyckelord

Kreativitet, sexualitet, självkänsla, lekfullhet och innovationshöjande.

Information

Kalcit stimulerar den fysiska kroppen och den sexuella, kreativa energin. Den hjälper dig att överkomma depression, likgiltighet och nedstämdhet. Stimulerar kontakt och kommunikation mellan den spirituella och fysiska kroppen.

Användning

Meditera dagligen med en Orange Kalcit i vardera hand för att bearbeta känslomässiga problem. Bär den på dig för att få mer energi och livsglädje.

Mer information

Primärt chakra: Solar plexus

Sekundärt chakra: Baschakra och navelchakra

Egenskap: Kreativitet, sexualitet, ökat självförtroende och självkänsla, lekfullhet och innovationshöjande.

Affirmation: Jag omfamnar alla dimensioner av mig själv och mitt liv och njuter av att skapa mer.

Kristallnät: Sökare (Hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Kalcit stimulerar den fysiska kroppen och den sexuella, kreativa energin. Den hjälper dig att överkomma depression, likgiltighet och nedstämdhet och är en bra hjälp för att bearbeta känslomässiga problem. Sätt dig dagligen med en i var hand och meditera en stund.

Orange kalcit stimulerar kontakten det spirituella och den fysiska kroppen och stärker kommunikationen däremellan. Den för ner energin i de nedre chakrana och hjälper dig att bearbeta känslorna på ett instinktivt sätt. Den ökar metabolismen och vitaliteten.

Kalcit ska inte användas för att avlägsna negativ energi i ett hem. Kalcit är energiförstärkare och förstärker därför (den negativa) energin som är i rummet istället för att skingra den negativa energin som du försöker att bli av med.

Kalcit renar från gamla energier och renar både kropp och aura från gifter och dåliga energier. Den stärker kroppen inför förlossningen och renar under förloppet.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 3 cm.