• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Manganokalcit, hjärta

  • 359 kr

I lager
Dela

Underbara hjärtan av manganokalcit som är en rosa kalcit. 

Nyckelord

Insikt, klarhet, manifestering, förlåtande och universell kärlek.

Information

Manganokalcit står för universell kärlek. Den skänker fred, kärlek, välbefinnande och länkar den universella kärleken in till hjärtchakrat. Stärker självkänslan och medkänslan gentemot andra. En underbar kristall för att attrahera eller stärka kärlek.

Användning

Det är en bra sten för den som arbetar med klienter och healing. Håll kristallen i handen för att leda healingen till precis rätt ställen eller be klienten göra det. Bär den på dig om du söker din själsfrände.

Mer information

Chakra: Hjärta

Egenskap: Insikt, klarhet, manifestering och förlåtande

Affirmation: Jag ser alla aspekter av mig själv och världen med storsinnad klarhet och jag accepterar allt jag ser.

Harmonierar med: Moldavit, azezulit, danburit, klar kvarts och fenakit

Kristallnät: Sökare (trigonal)

Kristallelixir: Direkt & indirekt

Manganokalcit är en rosa kalcit som står för universell kärlek! Den skänker fred och kärlek och välbefinnande och länkar den universella kärleken genom chakrana in till hjärtchakrat.

Det är en bra sten för de som arbetar med klienter genom att dess helande vibration sammanlänkar dig med klienten och leder de helande energierna till rätt ställen. Arbetar man med healing kan man också be klienten att hålla kristallen i handen under behandlingen för att leda healingen till precis rätt ställen.

Manganokalcit stärker självkänslan och medkänslan gentemot andra. Den kan hjälpa de som kämpar med missbruk eller känslomässiga trauman efter ett uppbrott eller förlust. Sitt då och meditera med kristallen dagligen och låt dess läkande kraft vibrera i ditt energifält.

Kalcit renar från gamla energier och renar både kropp och aura från gifter och dåliga energier. Den stärker kroppen inför förlossningen och renar under förloppet.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.