• JUST NU - 20% REA I HELA BUTIKEN (ej våra kurser)

Honungskalcit, rå stenar

  • 69 kr
  • 55 kr

Rå bitar av honungskalcit. Nyckelord: Medialitet, livsglädje, motivationshöjande och projektarbete.


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Rå bitar av honungskalcit. 

Mått* ca. 

Nyckelord

Medialitet, livsglädje, motivationshöjande och projektarbete.

Information

Honungskalcit underlättar utmaningar som kan innebära stora förändringar och hjälper dig behålla balansen och motivationen. Den stärker viljestyrkan och är hjälpsam i arbetet med långsiktiga projekt när motivationen sviktar. Stärker vitaliteten och tänder livsgnistan.

Användning

Genom att meditera med den eller bara sitta med den en stund varje dag förstärker den din inre styrka, dina mediala förmågor och hjälper dig att förena dig med universums gudomliga fullkomlighet.

Mer information

Chakra: Navelchakra och solar plexus

Egenskap: Transformation, anpassningsförmåga, balans, förstärker

Affirmation: Jag öppnar mig för Gudomlig vägledning

Harmonierar med: Imperial topas, Golden Healer, Citrin, Islandsspat, Klar kvarts, Rutilkvarts.

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Honungskalcit är perfekta i kristallnät vars syfte är att manifestera en önskan. Genom att meditera med den eller bara sitta med den en stund varje dag förstärker den mediala förmågor och hjälper dig att förena dig med universums gudomliga fullkomlighet. Den för in änglaenergier genom kroppen och hjälper dig anpassa dig till jordelivet.

Den underlättar utmaningar som kan innebära stora förändringar och hjälper dig behålla balansen och motivationen. Den stärker viljestyrkan och är hjälpsam i arbetet med långsiktiga projekt när motivationen sviktar.

Fysiskt lär honungskalcit stärka vitaliteten och tänder livsgnistan. Den hjälper vid depression och stärker självkänslan, uthålligheten och tålamodet. Den stärker immunförsvaret och frigör besvär av sexuell karaktär.

Kalcit renar från gamla energier och renar både kropp och aura från gifter och dåliga energier. Den stärker kroppen inför förlossningen och renar under förloppet.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 2 cm.