• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Grön Kalcit, rå stenar

  • 29 kr

I lager
Dela

Naturliga och rå bitar av ljust grön kalcit

Nyckelord

Naturkoppling, självkänsla, immunförsvar och känslomässig balans.

Information

Grön kalcit stärker självkänslan och dragningskraften för att det man önskar sig ska manifesteras. Den stärker kontakten med naturen och hjärtchakrat som bringar känslomässig balans samt öppnar upp för överflöd och framgång.

Användning

Meditera med den över hjärtchakrat för att skapa en starkare koppling mellan kroppens energikanaler (Nadis) och chakrana eller programmera den för att manifestera dina önskningar.

Mer information

Chakra: Hjärta

Egenskap: Naturkoppling, självkänsla, immunförsvar, känslomässig balans.

Affirmation: Jag ser njutning i livets alla små ögonblick.

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Grön kalcit stärker självkänslan och dragningskraften för att det man önskar sig ska manifestera sig. Den löser upp gamla energimönster som och övertygelser som kan hålla dig tillbaka.

Den stärker kontakten med naturen och är en stimulerande sten för trädgårdsentusiasten. Den stärker hjärtchakrat och ger känslomässig balans. Meditera med den över hjärtchakrat för att skapa en starkare koppling mellan kroppens energikanaler (Nadis) och chakrana.

Grön kalcit hjälper vid stora förändringar genom att underlätta övergångsprocessen. Den hjälper dig att släppa det som inte längre gynnar dig och det som håller dig tillbaka. Genom att sitta med den i handen kan du få hjälp med att se specifika situationer på ett annat sätt som hjälper dig att nå både insikter som stärker dig och som ger dig mod och hopp.

Fysiskt sägs grön kalcit stärka immunsystemet och stärker benvävnad och ligament. Drick gärna som kristallelixir.

Kalcit renar från gamla energier och renar både kropp och aura från gifter och dåliga energier. Den stärker kroppen inför förlossningen och renar under förloppet.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm. De varierar också kraftigt i tjocklek.