• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Caribbean blue kalcit, blixt

  • 379 kr

I lager
Dela

Jättesöta blixtar av Caribbean blue kalcit. Kallas också Karibisk blå kalcit som är en unik kombination av kalcit och aragonit från Pakistan. 

Nyckelord

Klärvoajans, spiritualitet, astralresor, lugnande och drömtydning.

Information

Carribean blue kalcit är lugnande och har en hög vibration som aktiverar sinnet och höjer medvetandet. Den hjälper dig utveckla din spiritualitet och utforska dina spirituella förmågor. Det är en bra kristall för att utveckla inre seende, telepati och klärvoajans.

Användning

Håll kristallen i din hand för att utforska din spiritualitet och få tillgång till den kunskap som finns bortom jordelivet. Placera den vid sängen för att få klarhet i drömmar och hjälp vid astralresor.

Mer information

Chakra: Tredje ögat och krona.

Caribbean Blue kalcit kommer från en ny fyndplats i Pakistan. Eftersom den endast hittats där så är tillgången begränsad och den är ganska svår att få tag på.

Carribean blue kalcit är en unik kombination av kalcit i havsblå/gröna nyanser och vit/blå och brun aragonit som bildar fantastiska mönster. Stenarna har ofta skåror i lagren där de olika mineralerna möts med gömmor av små gnistrande kristaller. Fantastiskt vackra!

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm. Stenarna kan också ha små sprickor och andra "defekter" i ytan.