• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Blå Kalcit, rå stenar

  • 29 kr

I lager
Dela

Naturliga rå stenar av blå kalcit från Mexiko.

Nyckelord

Lugn, ångestdämpning, traumaläkning, inlärningsförmåga och sömn.

Information

Blå kalcit är en mycket lugnande sten som både lugnar nerverna och lindrar ångest. Den hjälper till vid återhämtning efter känslomässiga trauman och ger förutsättningar för en lugn och klar kommunikation. En sten som främjar minnet och höjer inlärningsförmågan.

Användning

Använd den för att främja ett mer öppensinnat synsätt och för att öppna dig för universums fullkomliga visdom. Placera på sängbordet medan du sover för en lugn nattsömn.

Mer information

Chakra: Hals

Egenskap: Lugnande, ångestdämpande, traumaläkning

Affirmation: Jag låter mig omfamnas av universums lugna trygga famn

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Blå kalcit är en mycket lugnande sten som lugnar nerverna och lindrar ångest. Den hjälper vid återhämtning efter känslomässiga trauman. Meditera med den för att främja ett mer öppensinnat synsätt och för att öppna upp dig för universums fullkomliga visdom.

Den ger förutsättningar för en lugn och klar kommunikation och är mycket användbar i meningsskiljaktigheter. Det är en sten som främjar minnet och höjer inlärningsförmågan. Lägg den på skrivbordet eller skolbänken för bättre lärande och för att minnas mer av lektionerna.

Blå kalcit är en mild sten som kan användas även för fysisk återhämtning. Använd i kristallelixir lär den varsamt sänka blodtrycket och hjälper att lösa upp smärta på alla nivåer.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm. Stenarna kan också ha små sprickor och andra "defekter" i ytan.