• JUST NU - 20% REA I HELA BUTIKEN (ej våra kurser)

Blå Kalcit, hjärtan

  • 99 kr
  • 79 kr

Underbara hjärtan av blå kalcit från Madagaskar. Nyckelord: Lugn, ångestdämpning, traumaläkning, inlärningsförmåga och sömn.

I lager
Lagersaldo: 12
Dela

Underbara hjärtan av blå kalcit från Madagaskar.

Mått* ca. 3-4 cm

Nyckelord

Lugn, ångestdämpning, traumaläkning, inlärningsförmåga och sömn.

Information

Blå kalcit är en mycket lugnande sten som både lugnar nerverna och lindrar ångest. Den hjälper till vid återhämtning efter känslomässiga trauman och ger förutsättningar för en lugn och klar kommunikation. En sten som främjar minnet och höjer inlärningsförmågan.

Användning

Använd den för att främja ett mer öppensinnat synsätt och för att öppna dig för universums fullkomliga visdom. Placera på sängbordet medan du sover för en lugn nattsömn.

Mer information

Chakra: Hals

Egenskap: Lugnande, ångestdämpande, traumaläkning

Affirmation: Jag låter mig omfamnas av universums lugna trygga famn

Harmonierar med: Blå bandagat, Blå kalcedon, Sodalit, Blå kvarts, Celestit, Angelit.

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Blå kalcit är en mycket lugnande sten som lugnar nerverna och lindrar ångest. Den hjälper vid återhämtning efter känslomässiga trauman. Meditera med den för att främja ett mer öppensinnat synsätt och för att öppna upp dig för universums fullkomliga visdom.

Den ger förutsättningar för en lugn och klar kommunikation och är mycket användbar i meningsskiljaktigheter. Det är en sten som främjar minnet och höjer inlärningsförmågan. Lägg den på skrivbordet eller skolbänken för bättre lärande och för att minnas mer av lektionerna.

Blå kalcit är en mild sten som kan användas även för fysisk återhämtning. Använd i kristallelixir lär den varsamt sänka blodtrycket och hjälper att lösa upp smärta på alla nivåer.

Kalcit renar från gamla energier och renar både kropp och aura från gifter och dåliga energier. Den stärker kroppen inför förlossningen och renar under förloppet.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm. Stenarna kan också ha små sprickor och andra "defekter" i ytan.