• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

K2 Sten, trumlade stenar

  • 89 kr
I lager
Lagersaldo: 3
Dela

K2 stenar fråm K2-berget i Pakistan. Dessa stenar är en unik mix av granit med azurit och kallas också k2 Jaspis trots att det inte är en jaspis samt K2 granit och Regnbågsazurit.

Mått* ca. 2-3 cm

Nyckelord

Intuition, visdom, insikt, känslokontroll, akashakrönikorna och balans.

Information

K2 sten sägs ge oss tillgång till Akashakrönikorna och är en värdefull sten för de som vill söka djupt inåt. Den kan hjälpa dig att få större kontroll över dina egna känslor och att känna dig mer centrerad och känslomässigt balanserad.

Användning

Använd den under meditation då den hjälper dig att med själen nå de högre eteriska planen samtidigt som du bibehåller en förankring till jorden genom den fysiska kroppen.

Mer information

Chakra: Tredje ögat

En underbar sten för både intuition, visdom och insikt! Den får sina himmelska och andliga egenskaper från azuriten och det jordande och stabiliserande från graniten. Det gör den till en utmärkt sten att ha med under meditation då den hjälper oss att med själen nå de högre eteriska planen samtidigt som vi bibehåller en förankring till jorden via den fysiska kroppen.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.