• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Jordgubbskvarts, trumlade stenar

  • 39 kr
I lager
Lagersaldo: 37
Dela

Trumlade stenar av jordgubbskvarts.

Mått* ca. 1-2 cm

Nyckelord

Känslomässig läkning, drömtydning, vägledning och handlingskraft.

Information

Jordgubbskvarts är en "actionkristall" med stark energi som bygger oräddhet, främjar handlingskraft och produktivitet. Öppnar upp hjärtat för tillitsfull kärlek och hjälper till att skapa balans mentalt och känslomässigt. Sägs attrahera den sanna livspartnern.

Användning

Använd som ett verktyg för nya initiativ på den andliga vägen och för att få insikter och inspiration om hur du kan förbättra ditt liv. Lägg den över hjärtat och be drömmarna visa dig så att du kan förstå.

Mer information

Chakra: Hjärta

Egenskap: Kärlek, drömtydning, handlingskraft, målfokus, balans, djupare insikt.

Affirmation: Jag är förstående, empatisk och kraftfull och fullföljer allt jag tar mig an.

Kristallnät: Sökare (Tri-/Hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Jordgubbskvarts penetrerar hårda skal som vaktar ett sårat hjärta. De hjälper dig våga öppna upp hjärtat för tillitsfull kärlek. Den hjälper till att skapa balans mentalt, känslomässigt och i de subtila energikropparna. De är ett verktyg för nya initiativ på den andliga vägen, och kan hjälpa dig att få insikter och inspiration om hur man kan förbättra sitt liv. Jordgubbskvarts är perfekt hjälpmedel för drömtydning. Lägg jordgubbskvartsen över hjärtchakrat och be drömmarna visa sig så du kan förstå.

Jordgubbskvarts används speciellt för att bota apati och för att hjälpa dig att få saker gjorda. Detta är en actionkristall av stark energi som bygger oräddhet, främjar handling och främjar vår produktivitet. De hjälper dig som har satt upp tydliga mål och att hålla dig till dem, som till exempel att hålla dig till ett träningsprogram, en diet eller en ekonomisk plan.

Jordgubbskvarts är perfekta för den som vill uppnå konkreta uppsatta mål.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.