• JUST NU - 20% REA I HELA BUTIKEN (ej våra kurser)

Zebrajaspis, trumlade stenar

  • 39 kr
  • 31 kr

Svart- och vitrandig jaspis. kallas också zebrajaspis och Yin-/Yang-sten Nyckelord: Ångestdämpande, inre lugn, yin & yang, empati och lindrar depression.

I lager
Lagersaldo: 24
Dela

Svart- och vitrandig jaspis från Mexiko. Zebrajaspis kallas också zebrasten och Yin-/Yang-sten och är en blandning av kvarts och basalt. 

Mått*: ca 2-3 cm

Nyckelord

Ångestdämpande, inre lugn, yin & yang, empati och lindrar depression.

Information

Zebrajaspis stärker empatin och hjälper dig till större förståelse för andra. Balanserar motpolerna i yin- yang energin och stärker kontakten till den universella kärleksenergin. Den stärker empatin och lindrar vid depression och ångest.

Användning

Meditera med kristallen i handen för att skapa balans mellan kroppens yin- och yang energier, eller bär den på dig vid andligt arbete för att behålla fötterna på jorden.

Mer information

Chakra: Samtliga

Egenskap: Ångestdämpande, inre lugn, yin & yang, empati.

Affirmation: Mina energilager är balanserade och förenade

Harmonierar med: Klar kvarts, samtliga jaspis, svart turmalin, onyx, snökvarts

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Zebrasten består av basalt och kvarts och är en svart och vitrandig jaspis från Mexico. Den stärker empatin och hjälper dig till större förståelse för andra. Motpolerna balanserar yin- yang energin och stärker kontakten till den universella kärleksenergin. En Yin och Yang sten som symboliserar balans mellan vår kvinnliga & manliga energi och sägs lindra depression och ångest och skyddar din aura.

Stenen är ett kraftfullt hjälpmedel för konstnärliga sinnen eftersom den ger dig stimulans ur både kvinnligt och manligt spektra. Under andligt arbete hjälper den dig att behålla fötterna på jorden samtidigt som den lyfter dig intellektuellt.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.