• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Leopardjaspis, trumlade stenar

  • 39 kr

I lager
Dela

Trumlad sten av leopardjaspis.

Nyckelord

Schamansten, astralresor, harmoni, djurkommunikation och hälsa.

Information

Leopardjaspis är en sten för kommunikation med djurriken, både på det fysiska och det andliga planet. Den underlättar astralresor och andra utomkroppsliga resor och är en kraftfull sten för beskydd. Attraherar harmoniska vibrationer och främjar personlig tillväxt.

Användning

Använd i medicinpåsar eller i utlägg av kristallhealing på kroppen för att lösa upp kroniska hälsoproblem. Används vid astralresor för smidiga övergångar och för beskydd. 

Mer information

Primärt chakra: Baschakra

Sekundärt chakra: Hjärtchakra

Egenskap: Schamansten, astralresor, harmoni, djurkommunikation, läker kronisk smärta

Affirmation: Jag behandlar mig själv och andra med mild vänlighet.

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Leopardjaspis är en sten för kommunikation med djurriken, både på det fysiska och det andliga planet. Den är mycket användbar inom Schamanism eftersom den hjälper dig att upptäcka personliga totemdjur och hjälper dig att förstå hur du ska arbeta med dem. Den underlättar astralresor och andra utomkroppsliga resor och är en kraftfull sten för beskydd.

Den attraherar harmoniska vibrationer till din existens och omständigheter och personer som bidrar till din personliga tillväxt. En varning dock om du inte är beredd att möta utmaningar för de kan upplevas som både positiva och negativa. Det är därför de får dig att växa!

Leopardjaspis har en mycket helande energi och hjälper de som upplever kroniska hälsoproblem. Den är en viktig del i en medicinpåse och mycket lämplig i utlägg av kristallhealing på kroppen.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.