• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Landskapsjaspis (Bildjaspis), trumlade stenar

  • 39 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Trumlade stenar av landskapsjaspis, kallas även bildjaspis.

Mått* ca. 2-3 cm

Nyckelord

Inre resor, moder jord-medvetande och uråldriga civilisationer.

Information

Landskapsjaspis innehåller gudinneenergier som kan nås genom inre resor. När du reser med dessa stenar kan du färdas genom jordens medvetande och ta dig till nivåer av energiplan där du kan se helheten såsom universum utvecklat den.

Användning

Meditera med den för att få större förståelse för vår planet och andra världar då den sammanlänkar medvetandet till jordens energifält och låter dig bli ett med det.

Mer information

Primärt chakra: Baschakrat

Sekundärt chakra: Tredje ögat

Egenskap: Inre resor, moder jord-medvetande, uråldriga civilisationer, resor till heliga platser

Affirmation: Jag är ett med energin, historien, jorden och framtiden. Jag färdas tryggt genom tid och rum med vördnadsfulla avsikter.

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Landskapsjaspis innehåller gudinneenergier som kan nås genom stilla inre resor. Genom att resa med dessa stenar kan du färdas genom jordens medvetande och ta dig till nivåer av energiplan där du kan se helheten som universum utvecklat den.

Bildjaspis sammanlänkar medvetandet till jordens energifält och låter dig bli ett med det. PÅ det fysiska planet stärker landskapsjaspis benstrukturen och stimulerar tillväxt. Detta är en mycket helande sten trots sitt något anonyma yttre.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.