• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Gul Jaspis, trumlade stenar

  • 39 kr
I lager
Lagersaldo: 59
Dela

Trumlade stenar av gul jaspis

Mått* ca. 2-3 cm

Nyckelord

Inre vägledning, beskydd, lättare sinne och matsmältningsproblem.

Information

Gul jaspis hjälper och skyddar under alla typer av andligt arbete. Den vägleder dig genom livet och håller dig på din rätta livsväg, den som är i samklang med din själs syfte. Stärker positiv energi och lättar sinnet från problem som tynger dig.

Användning

Använd den som skydd vid andligt arbete och bär den gärna som talisman under hela processen. Drick som kristallvatten för att förbättra humöret och få hjälp med det som tynger dig. 

Mer information

Chakra: Solar Plexus

Egenskap: Inre vägledning, beskydd, lättare sinne, matsmältningsproblem.

Affirmation: Jag är beskyddad och går tryggt genom livet

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Gul jaspis hjälper och skyddar under alla typer av andligt arbete. Den vägleder dig genom livet och håller dig på din rätta livsväg. Den som är i samklang med din själs syfte.

Använd gul jaspis när du behöver positiv energi och för att lätta sinnet från problem som tynger dig. Gul jaspis skyddar vid andligt arbete och kan bäras som talisman under hela processen.

Den stärker immunförsvaret och hjälper till att rena de inre organen. Den lindrar illamående och matsmältningsbesvär och hjälper att lindra kroniska ledbesvär när den används över en längre tid. Använd den då gärna som elixir.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.