• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Dalmatinerjaspis

  • 39 kr
I lager
Lagersaldo: 99
Dela

Trumlade stenar av dalmatinerjaspis från Sydafrika. 

Mått* ca. 2-3 cm

Nyckelord

Förverkligande, struktur, djurhealing, lugn och projektarbete.

Information

Dalmatinerjaspis hjälper dig att tänka över det du gör, innan du gör det. Det är en bra sten för dig som ska börja på ett nytt projekt eftersom den hjälper dig att sortera och förverkliga tankar och idéer. Den har lugnande och läkande effekt på djur.

Användning

Använd gärna i kristallnät när du ska börja ett nytt projekt för att få rätt energi i projektet. Bär stenen på dig under hela projektet. Placeras där husdjuret oftast ligger, gärna i en ring runtom.

Mer information

Primärt chakra: Baschakra

Sekundärt chakra: Solar plexus

Egenskap: noggranhet, lugnande, djurhealing, stabiliserande, nyföretagande.

Affirmation: Jag följer universums flöde, trygg i vetskapen om att jag är beskyddad.

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Dalmatinerjaspis skärper förmågan att vara noggrann och hjälper dig att tänka över det du gör innan du gör det. Det är en bra sten för dig som ska starta företag eller som är nystartad och som ivrigt kastar dig över alla möjligheter som öppnar sig med risk för att senare falla ihop av utmattning. Den hjälper dig att sortera och förverkliga tankar och idéer till verklighet utan att krångla till dit.

Dalmatinerjaspis har också en väldigt lugnande och läkande effekt på djur och det är bra om den bärs över en längre tid eftersom de flesta jaspis verkar på lång sikt. Den stärker den fysiska balansen och är synnerligen bra för att dämpa yrselrelaterade problem på både djur och människor.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.