• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Bumble Bee Jaspis, trumlade stenar

  • 129 kr

I lager
Dela

Trumlade stenar av Bumble bee jaspis.

Nyckelord

Förändring, acceptans, självkänsla, frigörelse och beslutstagande.

Information

Bumble bee jaspis hjälper dig acceptera förändringar och att hitta nya möjligheter. Den höjer självkänslan och beslutsfattandet utifrån magkänslan. Den är en utmärkt följeslagare i ”livets resa” genom att den frigör blockeringar som baseras på rädslor för att misslyckas.

Användning

En perfekt kristall för egenföretagaren, studenten eller projektledaren då den ökar kraft, uthållighet och inspirerar till att fortsätta framåt trots motgångar och hinder. Bör ej bäras direkt mot huden.

Mer information

Primärt chakra: Solar Plexus

Sekundärt chakra: Navel

Bumble Bee Jaspis är egentligen inte en ren jaspis utan en kombination av vulkaniska mineraler som anhydrit, hematit, svavel, arsenik m.fl. det är dessa som ger den sitt karakteristiska utseende.

Denna sten bör absolut inte användas direkt i vätska om man använder den i elixir och då den innehåller både svavel och aresenik bör den inte heller användas direkt mot huden.

Bumble bee jaspis hjälper oss acceptera förändringar och att hitta nya möjligheter. Den höjer självkänslan och beslutsfattande utifrån magkänsla. Den är en utmärkt följeslagare i ”livets resa” genom att den frigör blockeringar som begränsar och som baseras på rädslor för att misslyckas. Den ökar kraft och uthållighet och inspirerar till att fortsätta med nya projekt trots motgångar och hinder. Den perfekta kristallen för egenföretagaren, studenten eller projektledaren.

Fysiskt sägs den lindra magproblem, allergier, stärka nervsystemet, hjärt- och cirkulationssystemet.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm