• JUST NU - 20% REA I HELA BUTIKEN (ej våra kurser)

Brun Jaspis, trumlade stenar

  • 39 kr
  • 31 kr

Trumlade stenar av brun jaspis. Nyckelord: Jordning, stresslindring, minskar humörsvängningar och bra för djur.

I lager
Lagersaldo: 28
Dela

Trumlade stenar av brun jaspis.

Mått* ca. 2-3 cm

Nyckelord

Jordning, stresslindring, minskar humörsvängningar och bra för djur.

Information

Brun jaspis är en mycket jordande sten som lindrar stress. Den löser upp negativ energi, stabiliserar auran, hjälper till att kontrollera känslor och dämpar plötsliga humörsvängningar. Det är en bra sten för djur, i synnerhet de som inte kan leva i sin naturliga miljö.

Användning

Bär den med dig när du känner dig överhopad av arbete och olika måsten då den hjälper dig att prioritera och stärka uthålligheten. Ha den nära för att kontrollera känslomässiga triggers.

Mer information

Chakra: Baschakra

Brun jaspis är en mycket jordande sten som lindrar stress och lugnar. Den löser upp negativ energi och stabiliserar auran. Har du svårt att kontrollera dina känslor är detta en sten som kan hjälpa eftersom den dämpar plötsliga humörsvängningar.

Det är en bra sten när du försöker kontrollera känslomässiga triggers du inte önskar och hjälper dig stå emot. Den stärker uthålligheten och är bra när du känner dig överhopad av arbete och olika måsten genom att den hjälper dig prioritera.

Brun jaspis är en bra sten för djur och i synnerhet de som av olika anledningar inte kan leva i sin naturliga miljö.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm