• JUST NU - 20% REA I HELA BUTIKEN (ej våra kurser)

Grön Jade, Jade Roller

  • 129 kr
  • 103 kr

Jaderoller av grön jade. Nyckelord: Hälsa, överflöd, livsglädje, kärlek, framgång, livsgenergi och beskydd.


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Jaderoller av grön jade. 

Mått* ca.

Nyckelord

Hälsa, överflöd, livsglädje, kärlek, framgång, livsgenergi och beskydd.

Information

Grön jade hjälper dig att våga släppa in mer glädje i livet och att omfamna den. Det är en sten för beskydd, och är bra att ta med på resor. Den främjar Chi-flödet, livsenergin och är en sten för både framgång, vitalitet och överflöd. 

Användning

Eftersom kristallen attraherar alla typer av överflöd kan den med med fördel användas i kristallnät och magipåsar för att dra till dig pengar, överflöd, hälsa och vitalitet.

Mer information

Chakra: Hjärta.

Egenskap: Hälsa, överflöd,

Affirmation: Jag älskar livet och livet älskar mig! Livet flödar genom mig i ett oändligt överflöd.

Harmonierar med: Malakit, grön aventurin, mossagat, trädagat, citrin, karneol, gul kalcit.

Kristallnät: Väktare (Monoklin)

Kristallelixir: Endast indirekt.

Jade är lugnet i stormens öga. Den hjälper dig våga släppa in glädje i livet och att omfamna dem. Den hjälper dig på samma våglängd som energin av sant överflöd och att manifestera den till en frekvens på materiell nivå. På samma gång så balanserar den egot och förhindrar girighet.

Den är mycket balanserande och balanserar nervsystemet och hjärtrytmen. Den läker skuldkänslor och balanserar behovet av att vara till lags.

Grön jade är en sten för beskydd och är bra att ta med på resor. Den främjar Chi-flödet, livsenergin och är en sten för överflöd. Den attraherar alla typer av överflöd och är oumbärlig i kristallnät och magipåsar för pengar och överflöd.

Grön Jade attraherar kärlek, den kan användas för att attrahera en ny kärlekspartner likväl som för att behålla balansen i ett befintligt förhållande och för att skapa förutsättningar för livslånga förhållanden.

Jade skyddar mot skada och underlättar hela graviditeten och förlossningen. Bärs under hela graviditeten och under förlossningstillfället. Massera kroppen med rollern under förlossningsarbetet.  

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.