• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Optisk kalcit (Islandsspat), trumlade stenar

  • 49 kr
I lager
Lagersaldo: 15
Dela

Trumlade stenar av optisk kalcit som också kallas islandsspat och Islandskristall. Fantastiskt vackra speglar inuti. 

Mått* ca. 2-3 cm

Nyckelord

Klarhet, lärdomar, positiv energi, överflöd och distanshealing.

Information

Optisk kalcit hjälper dig identifiera tidigare misstag så du kan dra lärdom av dem i framtida situationer. De rensar bort energi-blockeringar genom att föra in högre energi till dina chakran och öppna för andlig utveckling, positiv energi, klarhet och överflöd.

Användning

Meditera med den för att se världen som den är. Mycket lämplig i kristallnät och på altare som handlar om klarhet och manifesteringar. Bra verktyg vid distanshealing eftersom den förstärker sändningen.

Mer information

Dessa är naturliga transparanta parallellogrammer som varierar i färgen från helt vita till guldbruna.

Chakra: Samtliga

Egenskap: Insikt, klarhet, manifestering och förlåtande

Affirmation: Jag ser alla aspekter av mig själv och världen med storsinnad klarhet och jag accepterar allt jag ser.

Kristallnät: Sökare (trigonal)

Kristallelixir: Direkt & indirekt

Optisk kalcit renar och aktiverar alla dina chakran, de förbättrar flödet av energi genom de subtila kropparna. Meditation med optisk kalcit förbättrar din uppfattning om den fysiska världen och självet.

Optisk kalcit är bra för att rensa bort negativ energi och för att förstärka positiv energi, och speciellt för att hjälpa till att ta bort rädslobaserade känslor, vilket ger mer optimism och styrka.

Optisk kalcit är till hjälp för de som behöver tydlighet, och de som vill applicera läran om attraktion och manifestation. Optisk kalcit kan precis som klar kvarts förstärka avsikter och kan programmeras för ett visst syfte.

Optisk kalcit kan hjälpa dig identifiera tidigare fel och så du kan dra lärdom av dem i framtida situationer. De rensar bort energiblockeringar genom att införa högre energi till dina chakran och öppna för andlig utveckling.

Du kan läsa en tidning genom Optisk kalcit. När ljuset passerar genom den transparanta kalciten böjer den sig på två sätt, vilket gör att bilderna blir dubbla. Dessa kalciter bildar naturligt parallellogramformar, vilket gör dem mycket användbara i kristallnät och energinät. Den är också ett bra verktyg vid distanshealing eftersom den förstärker den energi som skickas.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 2 cm.