• BLACK WEEK ★ 20% rabatt på ALLT

Iolit, trumlade stenar

  • 59 kr
  • 47 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Trumlade stenar av Iolit. Kallas också Cordierite och vattensafir. 

Mått* ca. 2-3 cm

Nyckelord

Relationer, problemlösning, empati, förståelse och andlig identitet.

Information

Iolit öppnar tredje ögat och stärker klärvoajans. Den hjälper den som söker sin andliga identitet. Förstärker relationer och förståelsen för andra och ger en mer empatisk syn. Hjälper dig som står inför ett problem som verkar omöjligt att lösa.

Användning

Använd kristallen för att stärka intuitionen eller vid problemlösning för att skänka hopp, lugn, klarhet och en positiv inställning. Meditera med den för att höra skillnaden på din andliga röst och ditt ego.

Mer information

Chakra: Tredje öga

Affirmation: Jag vägleds förbi alla hinder.

Harmonierar med: Ametist, Azurit, Lapis Lazuli, Lepidolit, Skolecit, Tanzanit, Andekvarts, Ametrin och Lazulit.

Kristallnät: Fördrivare (Ortorombisk)

Kristallelixir: Endast indirekt

Iolit öppnar tredje ögat och stärker klarseende och klärvoyans. Den stärker intuitionen och ger klara insikter när man arbetar med den.

Den hjälper den som söker sin andliga identitet och hjälper dig höra skillnaden på din andliga röst och ditt ego.

Iolit är bra när man vill förstärka sina relationer oavsett om det rör sig om relationer mellan kärlekspar, vänskap, kollegor eller föräldrar och barn. Den hjälper samtliga till en mer empatisk syn och stärker förståelsen mellan parterna.

Den hjälper vid problemlösning som känns omöjliga att lösa och skänker hopp, lugn och klarhet och en positiv inställning.

Vid fysiska besvär ger den healing till ögonproblem. Placera en Iolit över ögonlocken och vila en stund.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm