• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Herkimerdiamant, stora naturliga kristaller

  • 1 199 kr

I lager
Dela

Stora exklusiva herkimerdiamanter av otroligt fin kvalitet. Du får den som visas på bilden när du väljer kristall i menyn. 

Namnet "diamant" har de fått för att man först trodde att man hittat jättelika diamanter, men efter tester visade de sig vara en ovanligt klar typ av kvarts.

Information om Herkimerdiamant ♡
Herkimerdiamant lär hjälpa dig att anpassa dig till din omgivning och är bra vid alla former av energiarbete. Den sägs hjälp till att lindra spänningar och ger lugn, samtidigt som den lär öppna upp dörrar till ett högre medvetande.

Egenskaper hos Herkimerdiamant
♡ Lär fungera väl vid visions- och energiarbete
♡ Sägs öppna upp för ett högre medvetande
♡ Lär kunna öka astrala- och tidsresor
♡ Kan öppna för parallella världar
♡ Lär verka renande 

Användningsområde för Herkimerdiamant 
Använd gärna kristallen under olika typer av spirituella-, energi - och healingarbete då den lär öka dessa förmågor och ge andliga upplevelser. Den lär även hjälpa dig att se bortom det ögat inte kan se och vara ett bra verktyg för tyda drömmar och uppnå harmoni och balans. 

Chakra: Samtliga men främst tredje ögat & krona.

Kristallnät: Sökare (Hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Du lär inte behöva ladda eller rena din herkimerdiamant, skulle du däremot känna ett behov av att ladda eller rena den, kan du göra detta med hjälp av rökelse, under rinnande vatten och ladda den i fullmånens ljus.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.