• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Hematit, stora rå stenar

  • 269 kr
  • 242 kr

I lager
Dela

Rå stenar av hematit. Dessa har fått en vacker rostig patina men tål att sköljas av för att avlägsna stendamm, se bara till att torka den ordentligt så den inte fortsätter rosta. Dessa passar bäst att ställa på ett altare eller en annan plats där den får stå orörd. Du får den som visas på bilden när du väljer sten i menyn. 

Nyckelord

Jordning, manifestering, förening mellan själen och det världsliga.

Information

Hematit är en transformeringskristall som används när det finns en önskan om att hitta ett sätt att förvandla en del av sitt liv till ett mer önskvärt tillstånd. Den lindrar stress och hjälper dig hitta ett inre lugn när du behöver det.

Användning

Meditera medan du håller Hematit i handen. Tänk på vad du vill föra in i ditt liv och hur du kan få det att hända, steg för steg. Placera vid fotändan under natten för att jorda dig.

Mer information

Chakra: Bas

Egenskap: Jordande, manifestering, förening mellan själen och det världsliga.

Affirmation: Jag jordar ljusets energier och implementerar dem i den jordiska världen genom min fysiska kropp.

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Endast indirekt.

Hematit är en av de tre stenar som representerar det manliga spektrat av moder jord (de andra två är pyrit och kuprit).

Hematit är en transformeringskristall som används när det finns en önskan att hitta ett sätt att förvandla en del av sitt liv till ett mer önskvärt tillstånd. Sökare används när vi behöver hjälp för att hitta en ny väg, ett nytt tillvägagångssätt eller i ett försök att få det som vi önskar men ännu inte äger.

Hematit jordar och är i resonans med jordens inre kärna. Den lindrar stress och hjälper dig hitta ett inre lugn när du behöver det.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.