• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Golden Healer, polerade stenar

  • 29 kr

I lager
Dela

Högpolerade stenar av golden healer av otroligt fin kvalitet

Nyckelord

Attraktion, viljestyrka, framgång, Kristus medvetande och självhealing.

Information

Golden healer hjälper dig att släppa på det som håller dig tillbaka såsom kritiska tankegångar, destruktiva beteenden, smärtsamma minnen och brist på förståelse. Fungerar som en andlig väckarklocka som får dig att inse vad du behöver göra för att utvecklas. 

Användning

Använd den för att hitta förståelse över dina handlingar och de beslut du tagit som har lett till att du står, där du står. Bär den på dig för att stärka självförtroende och självkänsla. 

Mer information

Primärt chakra: Solar plexus

Sekundärt chakra: Tredje öga och kronchakra

Egenskap: Attraherar överflöd, viljestyrka, framgång, Kristus medvetande, självhealing

Affirmation: Jag väcker det gyllene ljuset inom mig och låter strålen vägleda mig till alltings bästa.

Kristallnät: Sökare (Hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Golden healer hjälper dig att bli av med destruktiva vanor som håller dig tillbaka. Den hjälper dig att bli av med negativa energier som stagnerat i dig som kritiska tankegångar, destruktiva känslomässiga beteenden, smärtsamma minnen och brist på förståelse för en viss situation.

Golden healer fungerar som en andlig väckarklocka som får dig att inse vad du gör och vad du ska göra. Den får dig att reflektera över dina handlingar och de beslut du tar som har lett till att du står där du står.

Den hjälper dig våga känna tillit och stärker dina band till andra genom att låta alla tidigare synder bli förlåtna och glömda. Den stärker ditt självförtroende och självkänslan och hjälper dig att förstå, rensa, acceptera och våga börja om igen.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.