• JUST NU - 20% REA I HELA BUTIKEN (ej våra kurser)

Fuchsit, rå stenar

  • 59 kr
  • 47 kr

Rå bitar av skimrande naturlig fuschit. Fantastiskt vackra! Nyckelord: Balans, acceptans, andlig vägledning, lugn och stresslindring.

I lager
Lagersaldo: 19
Dela

Rå bitar av skimrande naturlig fuschit. Fantastiskt vackra!

Mått* ca. 4-5 cm

Nyckelord

Balans, acceptans, andlig vägledning, lugn och stresslindring.

Information

Fuchsit står för föryngring och förnyelse. Den hjälper vårt inre barn att titta fram och påminner oss om att åldern är obetydlig, det är inställningen i hjärta och sinne som har betydelse. Hjälper till med mental och känslomässig balans.

Användning

Stärker kontakten med änglar, feer och andliga guider och är mycket användbar för den som söker rådgivning från dessa. Perfekt att ha i sovrummet för god sömn.

Mer information

Chakra: hjärta

Fuchsit är ren skimrande grön muskovit (en form av glimmer) som man oftast ser tillsammans med rubin i handeln (fuchsit med rubin) Detta är fantastiska rå bitar av enbart den skimrande gröna fuschiten.

Rå bitar är lite ömtåliga och bör hanteras varsamt och man får räkna med skimrande glittriga fingrar när man tar på den.

Fuchsit står för föryngring och förnyelse och hjälper vårt inre barn att titta fram och påminner oss om att åldern är obetydlig, det är inställningen i hjärta och sinne som har betydelse.

Den hjälper till mental och känslomässig balans och skänker lugn och en djup medkänsla, förståelse och acceptans.

Fuchsit förstärker energin i andra kristaller och kan gärna kombineras för att uppnå en starkare kraft. Det är en stark kristall för healing som lugnar den som känner sig överväldigad och stressad. Perfekt i sovrummet.

Stärker kontakten med änglar, feer och andliga guider och är mycket användbar för den som söker rådgivning från dessa.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 3 cm.