• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Fuchsit med Rubin, trumlade stenar

  • 79 kr

I lager
Dela

Trumlade stenar av fuchsit med rubin.

Nyckelord

Rening, kärleksfullhet, omvandling av energier och andligt växande.

Information

Fuchsit med rubin är en fantastisk hjärt-helare. Den rensar bort eventuella blockeringar i hjärtchakrat och fyller det med positiv och kärleksfull energi. Förstärker den spirituella förmågan att se samt expanderar medvetenheten.

Användning

Placera kristallen på tredje ögat för att väcka latenta spirituella gåvor och förstärka kroppens energifält. En fantastisk sten för dig som vill växa andligt.

Mer information

Primärt chakra: Hjärtchakra

Sekundärt chakra: Tredje öga och kronchakra

Egenskap: Rening, kärleksfullhet, omvandlar negativa energier, andligt växande.

Affirmation: Jag förlåter allt från det förflutna och omfamnar mitt andliga växande!

Kristallnät: Väktare (Fuschit=Monoklin) och Sökare (Rubin=Trigonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Fuchsit med rubin är en härlig kombination av djupröda rubiner inbäddade i havsgrön och elfenbensvit fuchsit. Föreningen ger en fantastisk hjärt-helare.

Stenen rensar bort eventuella blockeringar i hjärtchakrat och fyller det med positiv och kärleksfull energi. Använd fuchsit med rubin för att omvandla destruktiva och negativa energier till positiva och hjälpsamma.

Kombinationen av fuchsit och rubin förstärker den spirituella förmågan att se och expanderar medvetenheten.  Den förstärker kroppens energifält och genom att lägga den på tredje ögat väcker du upp latenta spirituella gåvor. Detta är en fantastisk sten för dig som vill växa andligt.

Fysiskt så främjar fuchsit med rubin vitaliteten och påskyndar återhämtningen från en långvarig eller kronisk sjukdom. Den stärker hjärtat och blodflödet och hjälper cirkulationsproblem.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.