• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Fossilerat dinosaurieskelett

  • 199 kr

I lager
Dela

Skivor av fossilt dinosaurieskelett. Du får den som visas på bilden när du väljer kluster i menyn. 

Nyckelord

Talisman, spirituell vägledning, tvångsbeteende och självkänsla.

Information

Dinosauriefossil stärker personlig tillväxt och spirituell utveckling. Den skänker självkänsla och hjälper dig identifiera din egen sanning och att stå fast vid dina egna värderingar. Den sägs lindra tvångstankar och destruktivt mentalt beteende och hjälper dig se helheten istället för enskilda problem.

Användning

Bär den som talisman för att hitta styrka. Meditera med den för spirituell vägledning och för att behålla fotfästet. Använd i stärkande kristallnät och på altare.

Mer information

Chakra: baschakra

Dinosauriefossil är skelett från dinosaurie där organiska mineralet har ombildats till silikatmineral som t.ex kvarts samtidigt som skelettets ursprungliga struktur upprätthållits. Denna process sker över otroligt lång tid och genom att dinosaurien dött och begravts på en syrefattig plats varpå avsaknaden av syre konserverat de som inte förmultnat så att mineralerna kristalliseras och ersatt cellulosan.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.