• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Falköga, trumlade stenar

  • 39 kr
I lager
Lagersaldo: 36
Dela

Trumlade stenar av Falköga, kallas också Blå Tigeröga.

Mått* ca. 2-3 cm

Nyckelord

Jordning, beskydd, medvetenhet, livskraft, insikt och nya perspektiv.

Information

Falköga är en insiktsfull sten som avvärjer mardrömmar, skyddar från ondska och avundsjuka. Den ger djupare insikter och större medvetenhet så att man kan se bortom det uppenbara. En kraftfull sten för att öka självförståelsen.

Användning

Placera på tredje ögat för att öka de sensoriska gåvorna och förmågan att se bortom det ögat ser samt för att skapa en länk till kosmiska krafter för inspirerande vägledning.

Mer information

Primärt chakra: Tredje öga

Sekundärt chakra: Halschakra

Egenskap: Jordande, skyddande, livskraft, insikt, nya perspektiv.

Kristallnät: Sökare (Hexa-/Trigonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Falköga är en auktoritativ sten som avvärjer mardrömmar, skyddar från ondska och avundsjuka, och ger djupare insikter och medvetenhet så att man kan se bortom det uppenbara. Den är ett fantastiskt hjälpmedel för att öka de sensoriska gåvorna och förmågan att se bortom det ögat ser och ger en länk till kosmiska krafter som ger inspirerande vägledning.

Det är en kraftfull sten för att läka jordens energier och för att öka självförståelsen. Den jordar i kaotiska situationer och ställer problem i nya perspektiv, speciellt när den placeras på det tredje ögat.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.