• JUST NU - 20% REA I HELA BUTIKEN (ej våra kurser)

Danburit, rå kristaller

  • 649 kr
  • 519 kr

Rå naturliga kristaller av Danburit. Nyckelord: Ljusarbete, anpassning, karma och kommunikation med andra nivåer.

I lager
Lagersaldo: 16
Dela

Rå naturliga kristaller av Danburit.

Mått* ca. 5-8 cm

Nyckelord

Ljusarbete, anpassning, karma och kommunikation med andra nivåer.

Information

Danburit är en av de mest högfrekventa stenarna som finns. Den länkar ljuset till hjärtat och är därför ett mycket värdefullt redskap för ljusarbetare. Ett bra verktyg när man vill bearbeta och avsluta karmarelaterade problem och läka gamla sår.

Användning

Den är till stor hjälp vid kommunikation med änglar och guider. Placera den på tredje ögat för att få kontakt med andeväsen och änglaguider under meditation.

Mer information

Primärt chakra: Hjärtchakra

Sekundärt chakra: Kronchakra

Egenskap: Änglakommunikation, kanalisering, frid och kärlek

Affirmation: Jag expanderar mitt medvetande och låter mina änglar och guider vägleda mig.

Harmonierar med: Lepidolit, Rökkvarts, Natrolit, Prenakit, Moldavit, Andekvarts och Super 7.

Kristallnät: Fördrivare (Ortorombisk)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Danburit är en av de mest högfrekventa stenarna som finns! Eftersom den länkar ljuset till hjärtat så är den ett mycket värdefullt redskap för ljusarbetare. Danburit hjälper dig låta ditt inre ljus skina och stärker kärleksenergin och ger lugn och ro.

Den lindrar känslomässig smärta och ökar förmågan att acceptera dig själv och andra precis som de är. En mycket bra sten att använda när man är i ett förhållande och kan med fördel användas i vigselringar.

Mjukt men kraftfullt stimulerar den kronchakrat och chakrana där ovanför. Den är till stor hjälp vid kommunikation med änglar och guider. Placera den på tredje ögat för att förbättra kontakten under en meditation.

Danburit underlättar stora livsförändringar och underlättar övergången hos de som vandrar från jordelivet till andevärlden. Den hjälper när man vill avsluta gamla karmarelaterade problem och läka gamla sår.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och Dessa skiljer sig avsevärt i längd/bredd (se bild) och kan variera ca. ± 3 cm.