• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Citrin naturliga kristaller

  • 39 kr

I lager
Dela

Mörka härliga spetsar av naturlig (äkta) citrin från Zambia, dessa kristaller har inslag av rökkvarts och hematit och skiftar därför i färger från ljus gyllene till brunt, rött och mörkbrunt. 

Storlekarna varierar kraftigt och vi har därför valt att sortera in några av dem som "knubbiga". Dessa är ungefär dubbelt så tjocka som de övriga. Bilden visar båda varianterna. De vanliga är ungefär 0,5-1,5 cm i tjocklek och de knubbiga ca.1,5-2,5 cm tjocka. 

Nyckelord

Manifestering, personlig styrka, klarhet, överflöd och kreativitet.

Information

Citrin är en sten för överflöd och välstånd. Den stimulerar generositet både hos dig och din omgivning. Kristallen hjälper dig även att utstråla en högre attraktionskraft, vilket stärker förmågan att manifestera och dra till dig det du önskar dig.

Användning

Lägg citriner i hemmets rikedomshörn (bortersta vänstra hörnet från ytterdörren), och/eller i rikedomshörnet på skrivbordet (samma hörn sett från dig). Använd när du vill utstråla och attrahera framgång.

Mer information

Dessa citriner har skapats av moder jord och har enligt vår erfarenhet en lite mjukare energi än de som framställs genom snabb upphettning. 

Primärt chakra: Solar plexus

Sekundärt chakra: Navelchakra

Egenskap: Manifestering, personlig styrka, mental klarhet och kreativitet.

Affirmation: Jag öppnar mig själv för den kreativa inspiration och inre styrka genom min själs vägledning och maifesterar mina drömmars mål.

Kristallnät: Sökare (Hexa-/Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Citrin är en sten för överflöd och välstånd och hjälper dig att behålla det. Den hjälper dig att manifestera det du önskar och höjer din produktivitet. Den stimulerar generositet både hos dig och din omgivning. Arbetar du med försäljning hjälper den dig till bättre affärer.

Citrin tänder din inre gnista och låter dig skina, den stimulerar din föreställningsförmåga och hjälper dig att utstråla en attraktionskraft med hög frekvens. Den öppnar inre dörrar och hjälper dig till klarhet och ökar din kreativitet.

Lägg citriner i hemmets rikedomshörn (bortersta vänstra hörnet från dörren), och/eller lägg den i rikedomshörnet på ditt skrivbord (samma hörn sett från dig). Citrin bör alltid ingå i kristallnät som handlar om välstånd och pengar.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.